Continguts

- Introducciķ. Marc teōric i perspectiva histōrica.
- Actors implicats en el desenvolupament del concepte de sobirania alimentāria. Els moviments socials camperols.
- Els principals eixos del concepte de sobirania alimentāria.
- Indicadors de sobirania alimentāria.
- Eines d'investigaciķ, diagnosis i avaluaciķ.
- Cooperaciķ al desenvolupament des de la sobirania alimentaria.

Requisits d'accés

Els cursos s'orientaran tant a alumnes universitaris catalans, espanyols i d'Amčrica Llatina com a membres d'ONGs, associacions, administraciķ i altres persones interessades en l'āmbit del desenvolupament rural.

No es requereix nivell formatiu universitari perō sí un cert coneixement o interčs en l'āmbit del desenvolupament rural, o la producciķ i la distribuciķ dels aliments.

Contacte

Marina DiMasso Tarditti

Telčfon: 93 586 85 48

Correu electrōnic: cursosarag@gmail.com

Web: http://www.araguab.cat

Curs d'especialitzaciķ UAB

4a Ediciķ
Places: 40
Orientaciķ: Professional
3 ECTS
Codi de l'estudi: 2417/5
Modalitat: Online
Lloc: On line
Dates: del 17/03/2014 al 05/06/2014
Idioma de docčncia:
Castellā (100%)
Centres responsables:
Departament de Cičncia Animal i dels Aliments
Centres colˇlaboradors:
Observatorio del Desarrollo de la Universidad de Costa Rica
Universidad FLACSO (Guatemala)
Center for Agro-food Economy and Development-CREDA-UPC-IRTA (Espaņa)
Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.
Universidad de Vic
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Sobirania Alimentāria

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informaciķ del programa.