Curs en PrÓcticum IV en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta

Targeta d'estudiant

La targeta de la UAB és una eina d’identificació i d’acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. La targeta és vàlida per un període de set anys.

Amb el número d’identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

Com s’obté?

Estudiant de nou accés al campus de Bellaterra

Durant el període de la matrícula del curs 2019-2020, a partir del dia 5 de setembre i els dies, horaris i llocs indicats, s’instal·len 3 punts d’impressió instantània de targetes al  Campus Bellaterra:
 

 CENTRE  ESPAI  DIES DE SETEMBRE  HORARI
 Plaça Cívica  Oficina d'Informació  5 al 27  10:00 - 17:00
 Facultat de Psicologia    Sala Ana Garay (B5/018)    5-6  9:00 - 14:30
 16-20  9:00 - 14:30
 27  9:00 - 14:30

 Facultat de Ciències /

 Facultat de Biociències

  Sala de Vidre

  (Primera planta C1/068)

 5-6  9:00 - 14:30
 16-20  9:00 - 14:30
 27  9:00 - 14:30

Estudiants de nou accés al campus de Sabadell

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària el mateix dia de la matrícula o durant el període comprès entre l’inici de matrícula i finals de setembre. Et lliuraran la targeta instantàniament a qualsevol punt d’impressió del campus de Bellaterra. El punt més proper a l’estació Universitat Autònoma dels FGC és el punt d’informació, a la plaça Cívica.
Si no pots passar pel campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes. Quan rebis la targeta n’has de gestionar l’activació en aquest enllaç.

Estudiants de nou accés d’escoles adscrites

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària quan la teva escola hagi fet arribar les teves dades a la UAB. La teva escola t’informarà del moment en què la pots demanar i del procediment de sol·licitud.

Estudiants d’altres cursos

La teva targeta continua sent vàlida fins a la data de caducitat, no és necessari que la canviïs.

Fora del període de matrícula

Et lliuraran la targeta instantàniament a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra dins de l' horari: dimarts de 10h a 12h i dijous de 16h a 17h.
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que si tries aquesta opció, el carnet arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes.

Què s’ha de fer en cas de pèrdua o robatori?

En cas de pèrdua, robatori, deteriorament o qualsevol altra incidència de la targeta universitària cal que t’adrecis a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra, on te n’emetran una altra (durant el període de matrícula es podrà fer aquesta gestió als punts d’impressió de targeta).
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes.
 
Què s’ha de fer per renovar la targeta quan caduca?

La targeta es fabricarà de manera automàtica i la rebràs al teu domicili.
 
Què s’ha de fer per comunicar canvis de les dades personals?

Per fer canvis de les dades personals a l’expedient acadèmic, cal que t’adrecis a la gestió acadèmica del teu centre.
En cas que els canvis s’hagin de reflectir a la targeta universitària, pots adreçar-te a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica, on et lliuraran a l’instant la nova targeta, o bé fer la petició amb aquest formulari.
 
On s’adrecen les consultes, les queixes i els suggeriments?

Pots fer-nos arribar consultes, queixes i suggeriments omplint aquest formulari.

Contacta directament amb la coordinaciˇ del programa *Camps obligatoris

RebrÓs c˛pia de la teva consulta per e-mail immediatament.