Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Una vegada rebis la notificació d’admissió, podràs matricular-te en els terminis que t’indiqui la direcció del programa.

Dates per a la matrícula

del 21/03/2023 al 25/06/2023

Formes de pagament

Pots fer el pagament de dues formes:

  • Amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència bancària.

Matrícula online

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per matricular-te. Òbviament, no et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Matrícula online:

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols matricular. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2356 i Edició: 14

Per matricular-te necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tries pagament per TPV (targeta) i no realitzes el pagament en el moment de la matrícula, pots fer-ho més endavant a través d'aquest link.

 

 

Consulta la direcció del programa davant de qualsevol dubte.

Preu

175 €

Preus especials

Preu especial: 125 €
Col·lectiu d'aplicació: Estudiants d'altres programes de doctorat UAB

Preu especial: 80 €
Col·lectiu d'aplicació: Estudiants de la Facultat i del Departament de Traducció i Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la UAB i estudiants de centres amb els quals el doctorat en Traducció i Estudis Interculturals ha formalitzat convenis específics de doctorat o convenis Erasmus de doctorat.

Crèdits

3 ECTS

Vols rebre més informació?