En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la direcció pot ampliar-la.

Inscripció online

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis el tipus d'estudi (màster, diploma o curs) i els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2356 i Edició: 14

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

 

Dates d'inscripció

del 21/03/2023 al 23/06/2023

- Currículum Vitae

Requisits d'accés

Titulats universitaris mínim de 180 crèdits ECTS o un equivalent.
L'Escola d'Estiu de Doctorat: Traductologia, Estudis Interculturals i Àsia Oriental accepta estudiants de postgrau de qualsevol país que estiguin interessats a aprofundir en aquells aspectes de la recerca tractats als cursos i tallers a qualsevol nivell (màster, doctorat, postdoctorat).

Criteris de selecció

La selecció es farà examinant el CV.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?