Curs en Patrons d'Aprenentatge i Educació de Qualitat

El curs d'especialització en Patrons d'Aprenentatge & Educació de Qualitat està orientat a la discussió sobre els factors implicats en els aprenentatges des de l'escola inicial fins a la universitat i la formació contínua a l'empresa

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió, has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Molt important: abans de fer la teva inscripció a l'aplicatiu, has de llegir amb atenció la informació que trobaràs en aquesta pàgina per tenir preparada la documentació requerida i confirmar que compleixes amb els requisits d'accés i que el proceo d'inscripció està obert.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 4484 i Edició: 1

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, consulta el tutorial que apareix al final d'aquesta pàgina.


Inscripció presencial:

Hauràs de demanar cita a través del nostre servei de cita prèvia.


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 15/02/2021 al 28/10/2021

Documentació requerida

- DNI, NIE, TIE o passaport vigent

- Carta de presentació.
- Currículum.

Requisits d'accés

- Diplomat, graduats i/o Llicenciatures en Pedagogia, Psicologia, Psicopedagogia, Ciències de l'Educació o de les Ciències Socials.
- Altres llicenciatures o graduats.

Criteris de selecció

- Prioritat 1: Diploma, grau o llicenciatura en Pedagogia, Psicologia, Psicopedagogia, Ciències de l'Educació o de les Ciències Socials. Expedient acadèmic. Carta de presentació.
- Prioritat 2: Altres llicenciatures o graduats. Currículum.
- Prioritat 3: Entrevista amb la coordinació del curs.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?