Curs en Normativa Bāsica en Dret Mercantil, Comptabilitat i Fiscalitat a Espanya

Presentaciķ

Cada vegada és més forta la demanda d'estudiants graduats de fora d'Espanya per cursar a universitats espanyoles estudis de postgrau i māster en ārees de comptabilitat, auditoria, direcciķ d'empreses, etc.
Per aquestes persones esdevé essencial cončixer els aspectes bāsics de la normativa mercantil, comptable i tributaria que afecta a les empreses espanyoles.
Per aixō, aquest curs es presenta com un servei als alumnes que han cursat estudis de comptabilitat, contaduría (en llenguatge dels paīsos de sudamerica), administraciķ d'empreses o equivalents fora d'Espanya i tenen interčs en incorporar-se a estudis de postgrau o māster a Espanya en les ārees abans esmentades.
El curs ofereix la possibilitat d'adquirir uns coneixements bāsics sobre les matčries de dret mercantil, comptabilitat i tributaciķ espanyola que permetin a l'estudiant cursar posteriorment estudis avanįats on es requereix o és aconsellable per al seu accés disposar d'aquests coneixements (māsters o postgraus professionals en comptabilitat, auditoria, finances, direcciķ d'empreses, direcciķ i gestiķ de pimes, etc.).

Aquest curs també va dirigit a totes les persones que han cursat estudis superiors no vinculats a economia i empresa, en universitats i centres espanyols i que, per la seva activitat professional actual i les seves responsabilitats a nivell d'empresa, tinguin la necessitat d'adquirir uns coneixements bāsics de la normativa mercantil, fiscal i comptable espanyola.
Finalment també podrā cursar aquest curs qualsevol persona sense estudis superiors que, per la seva activitat professional, necessiti adquirir els coneixements esmentats.

Continguts

- Normativa bāsica en dret mercantil a Espanya.
- Normativa bāsica comptable a Espanya.
- Normativa bāsica sobre tributaciķ a Espanya.

Objectius

Capacitar els alumnes per entendre i manegar la normativa bāsica en dret mercantil i de societats espanyol i el model comptable espanyol.

Requisits d'accés

- Haver cursat un grau, diplomatura, llicenciatura o estudis equivalents.
- Professionals relacionats amb la direcciķ i gestiķ d'empreses.

Contacte

Jordi Rizo Gubianas

Correu electrōnic: Jordi.Rizo@uab.cat

Curs d'especialitzaciķ UAB

7a Ediciķ
Places: 40
10 ECTS
Codi de l'estudi: 3620/7
Preu: 990 ¤
Preu especial: 890¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumnes, ex-alumnes i personal UAB

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Dates: del 01/10/2019 al 15/09/2020
Idioma de docčncia:
Castellā (100%)
Centres responsables:
Escola Fundaciķ Universitat Autōnoma de Barcelona-Formaciķ
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Normativa Bāsica en Dret Mercantil, Comptabilitat i Fiscalitat a Espanya

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.