Presentació

El curs d’especialització en Estil de Vida Saludable té la finalitat de formar especialistes en la promoció d’estils de vida saludables a través del domini pràctic de programes combinats d'activitat física saludable, dieta saludable, hàbits de son i tècniques de gestió de l'estrès. Està adreçat a professionals de la salut que desitgin dominar tècniques d'adherència a hàbits saludables, per a recomanar-les en la seva tasca quotidiana per a la cura i atenció del pacient.

Continguts

- Activitat física saludable
- Conducta alimentària saludable
- Hàbits de son saludables
- Gestió saludable de l'estrès

Objectius

L'objectiu del curs d'Estil de Vida Saludable és formar professionals de la salut en la utilització durant la seva tasca laboral d'eines practiques per a la promoció d'estils de vida saludables, adreçats als seus pacients o clients. Es pretèn formar especialistes en l'aplicació pràctica i abreujada de programes per a la millora de l'estil de vida en relació a la salut, basats en la combinació d'activitat física/esportiva, conducta alimentària, hàbits de son i de gestió de l'estrès. Es pretèn que aquest curs es pugui acreditar com a formació continuada, ja que té com a finalitat millorar la competència profesional de l'alumnat.

Requisits d'accés

Estudiants o professionals de la salut que necesiten acreditació en formació continuada de qualitat.

Sortides professionals

Especialista en la promoció d'un estil de vida saludable com a competencia professional en la tasca diària en l'àmbit de la salut, basant-se en la combinació de pautes d'activitat física, conducta alimentària, hàbits de son i de gestió de l'estrès. També es pretèn que aquest curs es pugui acreditar com a formació continuada per a promocionar-se en el lloc de treball.

Contacte

Jaume Ferrer Lalanza

Telèfon: 935811434

Correu electrònic: Jaume.Ferrer.Lalanza@uab.cat

Curs d'especialització UAB

1a Edició
Places: 150
Orientació: Professional
4 ECTS
Codi de l'estudi: 4037/1
Modalitat: Online
Lloc: Online
Dates: del 01/07/2019 al 30/11/2019
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Estil de Vida Saludable.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.