• Curs d'especialització UAB
  • Codi de l'estudi: 2423/2
  • 2a edició
  • Modalitat: Presencial.
  • Crèdits: 10 ECTS
  • Inici: 01/05/2010
  • Final: 30/06/2010
  • Places: 24
  • Orientació: Professional
  • Preu: 900 €
  • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
  • Lloc: Estació de Vinicultura i Enologia de Vilafranca del Penedès. Pl. Àgora 2, Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Continguts

- Economia i normativa sectorial
- Màrqueting i activitat comercial
- Estudi d'estratègies d'empresa

El curs en Economia i Màrqueting del Sector de Vins forma part del màster Experimental en Viticultura, Enologia, Economia i Màrqueting del Sector Vitivinícola.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Interuniversitari

Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Barcelona

Centres responsables

Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Centres col·laboradors

Institut Català de la Vinya i el Vi
Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments de la UAB

Contacte

Lídia Malivern Casals

Telèfon: 938900211

Vols rebre més informació?