Presentació

El propòsit d'aquest primer mòdul es aprofundir en el coneixement de la lletra a través de la història de les seves formes. Es cursaran assignatures de disseny de lletra manual, Cal.ligrafia, Lettering, acompanyades de sessions teòriques d'Història de la tipografia i diverses sessions de Paleotipografia, Formats de fonts,Construcció digital, Arquitectura d'Alfabets i Programació en Pyton.

Continguts

Història i pràctica de l'escriptura, la cal.ligrafia i la tipografia té com propòsit aprofundir en el coneixement de la lletra a través de la història de les seves formes. Es cursaran assignatures de disseny de lletra manual, Cal.ligrafia, Lettering, acompanyades de sessions teòriques d'Història de la tipografia i diverses sessions de Paleotipografia, Formats de fonts, Programació en Pyton.
Arquitectura digital de la lletra, consisteix en aprendre a dissenyar lletres i alfabets a partir de sistemes digitals. Les assignatures que el constitueixen són: Construcció digital, Arquitectura d'Alfabets i Programació en Pyton...

Objectius

El propòsit del curs és l'ensenyament i la recerca en el camp de la tipografia.

Requisits d'accés

- Graduat Superior en Disseny
- Llicenciatura en Belles Arts
- Professionals del món editorial, de la premsa, de la publicitat i de la imatge en general que vulguin aprofundir en aquesta matèria.

Itineraris

Aquest curs forma part del màster en Tipografia Avançada 1303 i de la diplomatura de postgrau Tipografia: de la Creació de la Lletra a la Maquetació.1301

Contacte

Vivian Fernández

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: http://www.eina.cat/ca/postgraus/disseny-lletra

Curs d'especialització UAB

12a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1296/12
Preu: 3300 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Escola de Disseny i Art , Passeig de Santa Eulàlia 25, Barcelona
Dates: del 02/10/2018 al 12/02/2019
Idioma de docència:
Castellà (80%), Català (20%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Disseny de Lletra

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.