Presentació

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

L'origen de la destil.lació es perd en el temps. Diuen que els xinesos ja destil•laven fa milers d'anys i que els àrabs van ser els que van dur aquesta tècnica a Europa. Si més no, aquí la destil.lació té un nom propi: Arnau de Vilanova.

L'objectiu es donar a conèixer els secrets de la destil.lació i aprendre a tastar i reconèixer els diferents productes que en sorgeixen. Destil.lats de gra, de vi, macerats, licors etc.

Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

SESSIÓ 1.
- Història.
- Tècniques de destil·lació.
- Els alambins.
- Iniciació al tast.

SESSIÓ 2.
- Destil·lats de gra:
- Vodka
- Ginebra
- Whisky (I)
- Tast de destil·lats del gra.

SESSIÓ 3.
- Destil·lats de gra:
- Whisky (II)
- Altres destil·lats.
- Rom, calvados, tequila.
- Els licors.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 4.
- Destil·lats de vi:
- Cognac, Armagnac i Brandies.
- Altres destil·lats de vi.
- Grappas, piscos i orujos.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 5.
- Visita a les Destil·leries de Bodegues Torres.

Requisits d'accés

Aquest programa va adreçat a:

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Persones interessades.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

3a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
0,5 ECTS
Codi de l'estudi: 3435/3
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 22/05/2017 al 26/05/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs en Destil.lats.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.