Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 17 al 21 de maig: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

  • Curs d'especialització UAB
  • Codi de l'estudi: 3435/3
  • 3a edició
  • Modalitat: Presencial.
  • Crèdits: 0 ECTS
  • Inici: 22/05/2017
  • Final: 26/05/2017
  • Places: 25
  • Orientació: Professional
  • Preu: 190 €
  • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
  • Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
L'origen de la destil.lació es perd en el temps. Diuen que els xinesos ja destil•laven fa milers d'anys i que els àrabs van ser els que van dur aquesta tècnica a Europa. Si més no, aquí la destil.lació té un nom propi: Arnau de Vilanova.

L'objectiu es donar a conèixer els secrets de la destil.lació i aprendre a tastar i reconèixer els diferents productes que en sorgeixen. Destil.lats de gra, de vi, macerats, licors etc.

Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

SESSIÓ 1.
- Història.
- Tècniques de destil·lació.
- Els alambins.
- Iniciació al tast.

SESSIÓ 2.
- Destil·lats de gra:
- Vodka
- Ginebra
- Whisky (I)
- Tast de destil·lats del gra.

SESSIÓ 3.
- Destil·lats de gra:
- Whisky (II)
- Altres destil·lats.
- Rom, calvados, tequila.
- Els licors.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 4.
- Destil·lats de vi:
- Cognac, Armagnac i Brandies.
- Altres destil·lats de vi.
- Grappas, piscos i orujos.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 5.
- Visita a les Destil·leries de Bodegues Torres.

Beques i ajuts

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Web del programa

http://www.eutdh.cat

Vols rebre més informació?