Curs en Auditor en Sistemes d' Innocuītat Alimentāria: ISO/FSSC22000 (certificaciķ professionalitzadora IRCA)

Formaciķ especialitzada per capacitar als professionals de la qualitat alimentāria per implantar i auditar Sistemes de Gestiķ d'Innocuītat Alimentāria (SGIA), i assolir la certificaciķ IRCA

  • Curs d'especialitzaciķ UAB
  • Codi de l'estudi: 3861/3
  • 3a ediciķ
  • Modalitat: Presencial
  • Crčdits: 5 ECTS
  • Inici: 09/11/2020
  • Final: 09/12/2020
  • Places: 25
  • Orientaciķ: Professional
  • Preu: 1300 ¤
  • Preu especial 1000 ¤
    Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumnes del Māster Gestiķ de la Qualitat i la Seguretat Alimentāria
  • Idioma de docčncia: Castellā (50%), Catalā (50%)
  • Lloc: Escola de Prevenciķ i Seguretat Integral, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)

La innocuïtat alimentària és l'àmbit d'estudi dels aliments que engloba les accions encaminades a garantir la màxima seguretat possible dels aliments, els seus processos productius i les seves característiques.

La indústria alimentària és d'especial rellevància a la Unió Europea, Espanya i Catalunya. Segons l'informe anual de la indústria alimentària espanyola (2017-18), Alimentació i Begudes és la primera branca del sector industrial, amb una xifra de negoci del 23,5% del total i el seu valor de producció representa el 2,5% del PIB. A Catalunya, el sector té un volum de negoci de prop de 28.000 milions d'euros, que representa un 23,6% de la indústria agroalimentària espanyola, un 20,1% del volum de negoci industrial i el 17,7% de l'ocupació.

La importància d'aquesta indústria exigeix a les empreses del sector ser competitives i assegurar la qualitat i la innocuïtat dels seus productes i processos amb sistemes i professionals amb la formació i la certificació adequades per executar i auditar estàndards reconeguts internacionalment del sector agroalimentari com ara BRC (British Retail Consortium), IFS (International Food Standard) i FSSC 22000 (Food Safety System Certification).

Continguts

- Sistemes de Gestiķ d’innocuītat Alimentāria
- Procés d’Auditoria
- Planificaciķ de l’Auditoria
- Anālisi de Casos
- Presentaciķ de casos i avaluaciķ

Sortides professionals

- Directius de qualitat i innocuītat alimentāria.
- Responsables tčcnics d'empreses agroalimentāries.
- Tčcnics de qualitat alimentāria.
- Auditors interns de sistemes de qualitat i innocuītat alimentāria.
- Consultors en sistemes de qualitat i innocuītat alimentāria.
- Assessors en innocuītat alimentāria, qualitat, FSSC 22000, BRC, IFS.
- Preparaciķ obligatōria per l'acreditaciķ d'Auditor de Certificaciķ d'Esquemes de Tercera Part.

Beques i ajuts

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària. El portal inclou tots els ajuts que ofereix la UAB i a més, algunes convocatòries d'altres institucions que poden ser d'interès...

En aquest portal trobareu un apartat específic amb les beques per a estudis de màster propi i diplomatura de postgrau.

Centres responsables

Escola de Prevenciķ i Seguretat Integral

Contacte

Manuela Hernández Herrero

Telčfon: 935817449

Web del programa

http://www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral

Vols rebre més informaciķ?