Curs en Activitat Física i Estil de Vida Saludable

Quins factors determinen un estil de vida actiu? En aquest curs aprendràs com estructurar un programa d'intervenció per potenciar un estil de vida actiu adaptat al perfil de cada persona

Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Per a evitar-te ensurts amb la documentació requerida, et recomanem que et matriculis en els primers dies del període previst.

Dates per a la matrícula

del 01/07/2020 al 30/06/2021

Formes de pagament

Pots fer el pagament de dues formes:

  • Amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència bancària.

Matrícula online o presencial:

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per matricular-te. Òbviament, no et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Pots matricular-te online o presencialment:


Matrícula online:

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols matricular. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 1050 i Edició: 18

Per matricular-te necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tries pagament per TPV (targeta) i no realitzes el pagament en el moment de la matrícula, pots fer-ho més endavant a través d'aquest link.


Matrícula presencial:

També pots matricular-te en persona. Per fer-ho, hauràs de demanar cita prèvia. Consulta el mapa i horaris.

 

Recorda que si fas la matrícula online serà necessari que enviïs després la documentació compulsada per correu postal, o bé que vinguis presencialment a l'Escola de Postgrau (hauràs de demanar cita prèvia) amb la documentació compulsada o l'original (et serà compulsada).

Consulta el coordinador davant de qualsevol dubte.

 

Preu

336 €

Crèdits

6 ECTS

Vols rebre més informació?