Personal UAB Personal d'administració i serveis

Formació del PAS: recursos a l'abast (administració electrònica)

Recursos a l'abast: administració electrònica

A continuació us detallem altres recursos que us poden ser d'utilitat:


Transparència i accés a la informació pública:Tractament de dades personals a l’administració:  

    
Procediment administratiu

  • Continguts de consulta de procediment administratiu (http://virtual.eapc.cat/pluginfile.php/133339/mod_resource/content/1/inici.html) Sota una llicència creative commons els continguts del curs de procediment administratiu virtual que l’EAPC ofereix als departaments de la Generalitat de Catalunya. Aquests continguts són només de consulta, no registren l’activitat ni l’evolució i per tant no es pot certificar la seva realització a la fitxa de formació.
  • Procediment administratiu sancionador: http://virtual.eapc.cat/pluginfile.php/136972/mod_resource/content/1/inici.html
  • Grup públic a l’e-catalunya amb l'objectiu  aportar elements d'anàlisi sobre l'aplicació de la nova normativa. El portal e-catalunya és un espai de trobada virtual per a comunitats formades per a personal de l’administració pública catalana que facilita el treball en xarxa. Les persones que accedeixin al grup hi poden fer aportacions, respondre i comentar les aportacions d'altres, descarregar arxius, enviar missatges de correu, etc. El grup sobre aplicació de les dues lleis compta amb la col·laboració de dos formadors interns de la EAPC que aniran dinamitzant el grup: l’Àngel Egea i Rosa Maria Pérez.”
Notificació electrònica
Tutorials elaborats per l’OGID i l’Àrea de Desenvolupament de Persones i Suport Tècnic-UFDP que expliquen per què s’ha de notificar i a quins col·lectius, com es realitza una notificació electrònica a la UAB i quin és el procés per veure una notificació electrònica.