Personal UAB

Apps d'utilitat

Consulta de notes

Consulta les teves notes així com el nombre de crèdits, el tipus d'assignatura, etc. Si alguna nota és provisional, t'indicarà el dia, hora i lloc de la revisió.

Enquestes

Aplicació per emplenar les enquestes d'avaluació de l'actuació docent del professorat. L'enquesta està disponible al final de cada semestre.

Apple Store >
Google Play >

Catàleg de les biblioteques

Permet fer una cerca al catàleg per paraula clau, veure els resultats ordenats per rellevància, accedir als recursos digitals lliures, desar la referència...


Google Play >

Falsos amics

Aplicació que ajuda a l'usuari a identificar paraules en diferents llengües romàniques que s'escriuen pràcticament igual però que volen dir coses diferents.

Google Play >

Incidències 2.0

Sistema gratuït, en temps real, de l'estat de la xarxa de transport públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Permet als seu usuaris notificar les incidències.


Google Play >

App&Town

Mostra la millor ruta per a accedir al campus en qualsevol dels mitjans de transport disponibles tenint en compte les possibles incidències del dia.

Apple Store >
Google Play >

FMUAB

Posa't la festa a la butxaca amb l'app de FMUAB. Hi trobaràs el programa d'activitats, el mapa d'on es desenvolupen, informació sobre el transport o el telèfon per emergències.

Apple Store >
Google Play >

Busos UAB

App que facilita la mobilitat dins el Campus amb autobús. Permet saber el temps restant de pas del bus a cada parada, les línies i les parades més pròximes.

Accés a web app >