Activitats d'Orientació Professional (grupals)

Sessions formatives grupals

Activitats d'Orientació Professional

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB ofereix activitats formatives per impulsar la inserció laboral de les seves persones estudiants i alumni. Sempre gratuïtes, volen proporcionar coneixements útils per incorporar-se al mercat laboral amb el màxim possible de garanties.

Les temàtiques són escollides per les Facultats i Escoles de la UAB per a complementar els plans d’estudis i inclouen les sortides professionals del sector, la marca personal, l'elaboració del CV, els canals de cerca de feina, la planificació de la cerca de feina o l'entrevista de selecció, entre altres. Totes les activitats són impartides per persones expertes en la matèria.

Aquestes formacions requereixen inscripció a través de l'apartat Activitats d'Orientació Professional de l'aplicació NEXUS. En cas de no tenir encara un perfil d'usuari, s'hi pot fer una Alta parcial.

Activitats amb Barcelona Activa

Logotip de Barcelona ActivaGràcies a una aliança amb Barcelona Activa, el Servei d'Ocupabilitat també organitza sessions gratuïtes en línia (a Microsoft Teams) que tenen una durada aproximada d'entre 60 i 120 minuts.

Per tal d’accedir a les mateixes, cal registrar-se a la Plataforma de Barcelona Activa en aquest enllaç. Un cop fet això, s'ha d'obrir l'enllaç d'inscripció específic de cada sessió i inscriure’s amb el codi proporcionat. Finalment, rebrà un enllaç per connectar-se a les reunions corresponents de Microsoft Teams.

Consulteu la programació d'Activitats d'Orientació Professional, amb els enllaços d'inscripció de cada sessió, en la nostra agenda web (vegeu columna de la dreta o portada del nostre web).