A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Premi per a la tesi de Daniel Egea i el treball de fi de màster de Vicente Lucas
Vicente Lucas i Daniel Egea 10.07.2018  -  L'Escola d'Enginyeria de la UAB ha estat l'única de Catalunya guardonada enguany als premis anuals del Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació i l'Associació Espanyola d'Enginyers de Telecomunicació. Han estat premiats Daniel Egea i Vicente Lucas.
La tesi doctoral de Daniel Egea i el treball de fi de màster Vicente Lucas han estat distingits als premis anuals que concedeix el Col·legi Oficial d'Enginyers de Telecomunicació (COIT) i l'Associació Espanyola d'Enginyers de Telecomunicació (AEIT). El 22 de juny, en un acte a l'Institut d'Enginyeria d'Espanya, a Madrid, van ser lliurats els guardons als millors treballs de fi de màster i millors tesis doctorals en l'àmbit de les telecomunicacions que concedeixen ambdues institucions.

Daniel Egea va rebre el premi HISDESAT a la millor tesi doctoral en serveis satel·litals governamentals per la tesi "Change detection Techniques for GNSS Signal Level Integrity", dirigida per José A. López Salcedo i Gonzalo Seco, professors del Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes. El premi consta d'un diploma acreditatiu i un xec per import de dos mil euros.

I Vicente Lucas, del Màster d'Enginyeria de Telecomunicació, va rebre el premi HISDESAT al millor treball fi de màster en serveis satel·litals governamentals pel treball "End-to-end Implementation and Demonstration of a Cloud GNSS Receiver", dirigit per José A. López Salcedo. El premi consta d'un diploma acreditatiu i una retribució del mil euros.

Es tracta de la 38ª edició d'aquests premis, que volen reconèixer el treball investigador i l'esforç innovador dels joves talents d'aquest camp acadèmic. Aquests dos guardons per a membres de l'Escola d'Enginyeria de la UAB són els únics rebuts enguany per escoles de telecomunicació de tota Catalunya.
Més informació
Escola d'Enginyeria
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona