A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Més de 15.000 adolescents i educadors de Catalunya a l'edició 2018 del YoMo Barcelona
Estudiants a l'stand de l'Escola d'Enginyeria al YOMO 2018 06.03.2018  - 
Quatre dies d'activitats interactives, tallers i conferències amb l'objectiu que els joves s'involucrin en les disciplines STEAM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Aquest és el que proposa Festival Yomo Barcelona 2018 (Youth Mobile Festival), que va reunir, del 27 de febrer al 2 de març, més de 15.000 adolescents i educadors de Catalunya.

Es va celebrarar a La Farga de l'Hospitalet i des de l'Escola d'Enginyeria vam tenir un stand on vam realitzar tallers relacionats amb la robòtica, com mans automàtiques, robots velocistes, cares robòtiques, entre d'altres. Tots els tallers van ser liderats pel Fernando Vilariño, del Centre de Visió per Computador (CVC), professors i estudiants del Club de Robòtica del centre.

També van participar d'altres centres del campus de la UAB com l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona, ICMAB-CSIC, l'Institut de Neurociències INC, el CREAF, l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i l'Institut de Física d'Altes Energies, també amb activitats i tallers. YoMo compta amb la col·laboració d'entitats locals, regionals i europees, incloent-hi la Generalitat de Catalunya, organitzacions de la indústria Steam i institucions professionals.
 
Autor  Escola d'Enginyeria UAB
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona