A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
NotÝcies
L'Escola d'Enginyeria acollirÓ una nova organitzaciˇ de ‘Code with Purpose’ de l'empresa SAP
Hackathon SAP UAB Febrer 2018 05.02.2018  - 
El proper Hackathon 'Code with Purpose' de SAP Next-Gen tractarà dels 17 objectius globals de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible. La hackathon es celebrarà abans del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, durant el cap de setmana del 23 i 25 de febrer de 2018.

L'Escola d'Enginyeria acollirà la propera edició del 'Code with Purpose' de SAP Next-Gen que tractarà dels 17 objectius globals de les Nacions Unides per al desenvolupament sostenible. La hackathon es celebrarà abans del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, durant el cap de setmana del 23 i 25 de febrer de 2018.

El programa Code with Purpose de SAP Next-Gen inspira als desenvolupadors de la propera generació a vincular els seus projectes tecnològics al canvi social per donar suport als objectius globals de les Nacions Unides. En col·laboració amb la visió de SAP per ajudar el món i millorar la vida de les persones.

L'activitat està orientada a desenvolupar idees i prototips que contribueixen al canvi social. Els participants tindran l'oportunitat d'experimentar tecnologies SAP innovadores per desafiar i millorar les habilitats en les noves tecnologies, així com foimentar l'esperit emprenedor. A l'esdeveniment, cada equip planificarà i desenvoluparà una aplicació utilitzant l'última tecnologia de SAP per contribuir a un futur sostenible.

Tots els participants tindran l'oportunitat de visitar el Mobile World Congress, del 26 de febrer a l'1 de març, que tindrà lloc a Barcelona. L'equip guanyador tindrà l'honor de presentar el seu projecte davant de centenars d'experts en tecnologia mòbil al congrés més gran del món per a la indústria mòbil.
Autor  Escola d'Enginyeria UAB
 
Anar a NotÝcies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notÝcies mÚs destacades i l'agenda de la UAB
Publicaciˇ cientÝfica de carÓcter divulgatiu
Si vols enviar una notÝcia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notÝcia o desitges mÚs informaciˇ
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona