A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Notícies
Obertes les inscripcions a la 1a edició del Postgrau sobre Big Data per a Ciències de la Vida
Primera edició del Postgrau en 20.09.2017  -  El Postgrau en “Processament Big Data per a Ciències de la Vida”, impulsat per l'associació Bioinformatics Barcelona, ha obert ja el termini d'inscripció de la seva primera edició, que començarà el proper 20 d'octubre a la Universitat.
El Postgrau està coordinat per les professores del Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius de la UAB Ana Ripoll i Dolores Rexachs i pretén formar especialistes que coneguin les noves estratègies, metodologies, eines de processament i anàlisi que s'estan utilitzant en l’àmbit del Big Data en les Ciències de la Vida.

El curs s’imparteix en modalitat presencial distribuït en cinc mòduls teòrico-pràctics i un projecte final integrador codirigit entre docents de l’àmbit de l’enginyeria informàtica i les ciències de la vida. Les temàtiques que s'hi aborden són Adquisició, filtratge i seguretat de les dades; Integració de bases de dades; Computació distribuïda per a Big Data i Machine data learning: aprenentatge automàtic per a l’anàlisi de dades.

En el Postgrau col·laboren la Fundació i2cat, l’Hospital Sant Joan de Déu, l’IDIAP Jordi Gol, el Consorci Hospitalari Parc Taulí, l'Hospital Universitari de Bellvitge i el Centre de Regulació Genòmica (CRG). També és compta amb la col·laboració d’empreses del BIB i empreses tecnològiques com IBM i Microsoft.

Les persones provinents d’institucions sòcies del BIB que s'hi inscriguin gaudiran d’un preu especial.
 
Anar a Notícies
Arxiu de notícies
Categoria
Des de
Fins a
Paraula clau
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Publicació científica de caràcter divulgatiu
Si vols enviar una notícia fes clic i omple el formulari.
Contacta
Si tens algun dubte sobre una notícia o desitges més informació
+ 34 93 581 33 33
Enviar correu
Inici
2018 Universitat Autònoma de Barcelona