L'economia circular centra una jornada de la CORE Ciutats Intel·ligents i Sostenibles
Simpòsium d'Economia Circular 11.10.2017  -  Dijous, 26 d'octubre, la Comunitat de Recerca Estratègica (CORE) de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles de la UAB i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitzen una jornada al municipi vallesà per donar a conèixer el concepte, les aplicacions i els beneficis de l'economia circular.
El Simpòsium d'Economia Circular, que  té lloc a les instal·lacions del Barcelona Moda Centre, pretén sensibilitzar als ciutadans perquè l'economia circular esdevingui un criteri més en les seves decisions i hàbits quotidians. La inauguració de la jornada anirà a càrrec d’Àlex Brossa, regidor de Desenvolupament Econòmic i Local de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, i Javier Lafuente, vicerector d’Innovació de la UAB i director del Parc de Recerca UAB.
 
A continuació, Jordi Oliver, director de l’spin-off Inèdit, introduirà el concepte d’economia circular i repassarà en quin estat està i les tendències actuals. Tot seguit, tindrà lloc la taula rodona “De la teoria a la realitat”, moderada per Jordi Puigdellívol, creador de sherpa.cat, i que comptarà amb la participació de  Pere Casals, director d'ACS Recycling; David de los Santos, director de Qualitat, Prevenció i Medi Ambient de Provital; Joan Pera, director general de Manufacturas Arpe, i Josep Maria Chimenos, director del Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials de la UB.

La jornada també inclourà una conferència internacional titulada "Com treballa Europa l'economia circular?", a càrrec de Francesca Miazzo i Ieva Punyte, de Cities Foundation. Durant la seva intervenció presentaran el llibre de bones pràctiques “The Wasted City”.
 
Per acabar, a les 12h els s’organitzaran taules de treball moderades per experts en economia circular perquè els participants puguin compartir inquietuds i experiències, conèixer casos reals i rebre recomanacions i feedback.
Més informació
Inscripció
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona