Tesi doctoral sobre la dinamització estratègica de la mobilitat urbana sostenible
Tesi movilitat 18.11.2022  - 

El passat 19 d'octubre, es va presentar la tesi d'Isabel Cristina Torres Estrada,“Comunicación para el cambio social y nueva teoría de la estrategia, en los procesos de movilidad urbana sostenible”


El passat 19 d'octubre, es va presentar la tesi d'Isabel Cristina Torres Estrada,“Comunicación para el cambio social y nueva teoría de la estrategia, en los procesos de movilidad urbana sostenible”, dirigida pel Dr. Nicolás Lorite García.  

El tribunal, presidit per la Dra. Alba María Martínez, professora titular del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant; la Dra. Anna Fajula,, professora lectora Serra Húnter d'Universitat del nostre departament i el Dr. Jesús Segarra, professor titular del Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant, li va atorgar la màxima qualificació d'excel·lent i entre els aspectes més valorats es va destacar:  

  • La novetat i pertinència del tema, el qual dona suport a la fonamentació teòrica del doctorat en relacionar totes dues teories.  
  • La proposta i execució metodològica de la recerca.  
  • I finalment, l'acompliment de l'estudiant en la seva presentació oral.  


A ressaltar que, amb aquesta defensa, ja són cinc els doctorands titulats del nostre programa de doctorat. S'espera en els pròxims mesos d'enguany, la presentació d'altres tres tesis doctorals. 

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Notícies de la UAB
Contacte

Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx 313 i 311
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   


+34 93 581 15 45
d.publicom@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona