Màster en Comunicació i Periodisme Digital
Tablet 04.05.2020  - 

L'aplicació de les noves tecnologies als mitjans tradicionals demana una formació específica dels professionals de la comunicació. 

 


El Màster en Periodisme i Comunicació Digital coordinat per Patricia Lázaro es planteja com un curs destinat a la formació dels periodistes en actiu que volen conèixer com les noves tecnologies poden ajudar-los en el seu treball.

El Màster està dirigit a tots aquells que pensen que Internet és el mitjà de comunicació i informació del segle XXI per excelencia. Aquest té com a objectiu formar els professionals de la comunicació que s'encarregaran de la gestió de la informació per Internet tant en mitjans informatius digitals com en empreses, institucions o organitzacions no governamentals. 

Permetrà aprendre i posar en pràctica tasques, eines i coneixements que pertanyen als diferents àmbits de la professió periodística a Internet, obtenir una visió crítica de l'estat de la qüestió i dominar totes aquelles noves habilitats que un periodista necessita per el seu treball amb rapidesa, eficàcia i bon ofici.

El Màster s'estructura en dos blocs. El primer, online, prepara a l'alumne en els aspectes conceptuals que són fonamentals en la comunicació gràfica. És en aquest període on es treballen els coneixements necessaris per a l'assoliment de les competències. El segon bloc, presencial, està més decantat a l'assoliment de les “habilitats”, ja que prepara als alumnes en els aspectes més pràctics i pròxims a la competència professional per a resoldre els problemes de comunicació gràfica.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Notícies de la UAB
Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29
d.publicom@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona