Comencen les classes del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura
Imatge Auditori Master 11.10.2022  - 

La coordinadora del màster Maria Corominas va donar la benvinguda al nou alumnat i el professor Xavier Giró va impartir la conferència inaugural titulada ‘Cuestionar el discurso del odio’.


Aquesta setmana han arrencat les classes de la 10a edició del Màster en Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB. Divendres 7 d’octubre es va fer la sessió d’inauguració a la Facultat, que va començar amb les paraules a càrrec de la coordinadora del Màster, Maria Corominas, la directora del Departament i professora del Màster, Mercè Díez, i el degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació i professor del Màster, Enric Marín.

Tot seguit, Xavier Giró va impartir la conferència inaugural, titulada ‘Cuestionar el discurso del odio’. Xavier Giró és professor jubilat del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, especialista en anàlisi crítica del discurs i en periodisme de conflictes i cultura de la pau.

La sessió de benvinguda i d’inauguració d’aquest any, que va recuperar el format presencial després d’una interrupció de dos anys a causa de la Covid-19, es va tancar amb un aperitiu.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura
Edifici I
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 94
d.mitjans@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona