Isabel Muntané nomenada cap de comunicació de la conselleria d'Igualtat i Feminismes
imatge Isabel  Muntane 21.06.2021  - 

 

 

Isabel Muntané, especialista en comunicació feminista i professora del Departament de Comunicació, Mitjans i Cultura, ha estat nomenada cap de comunicació de la conselleria d’Igualtat i Feminismes del Govern català.

 


 

Es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va cursar un màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dona i Gènere, coordinat per la Universitat de Barcelona; a més d’un postgrau de Web 2.0, de la Fundació Politècnica de Catalunya, i estudis sobre la transversalitat de gènere i de les dones a les polítiques públiques.

És professora associada del departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la UAB des del 2013 i codirectora i docent del Màster i el Postgrau de Gènere i Comunicació de la UAB, l’únic d’aquestes característiques a tot l’Estat espanyol. Entre altres, imparteix docència al grau d’Estudis Socioculturals de Gènere de la UAB, a l’assignatura Mitjans de comunicació i gènere.

En la vessant investigadora, ha dut a terme diferents recerques relacionades amb la comunicació i el gènere, com ara “Mostres de reproducció digital d’estereotips sexistes a ‘adolescents.cat’” (2015); “8 de març: on són les dones refugiades en la comunicació de la UE?”, en coautoria amb Maria Serrano (2016); “Dones valentes. Per una nova informació sobre les violències sexuals” (2016), i “Recomanacions per informar sobre les agressions sexuals (2017), en coautoria amb Violeta Garcia. El 2016 va rebre la menció honorífica del XI Premi 25N de l’Ajuntament de Barcelona (2016) amb el projecte “Dones valentes. Agents d’una informació no masclista sobre les violències sexuals” i el 2019  va ser guardonada amb el Premi Aspàsia en reconeixement a la seva trajectòria en defensa de l’equitat de gènere.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura
Edifici I
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 94
d.mitjans@uab.cat
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona