Nova plaça de pràctiques a la delegació del Govern de Catalunya a Ginebra
Ginebra, Suïssa 01.10.2020  - 

L'estada tindrà una durada màxima de tres mesos, podrà ser curricular o extracurricular i es realitzarà el 2021. Els estudis requerits són de Ciències Polítiques, Comunicació, Dret i/o Relacions Internacionals. Cal un nivell alt d'anglès i es valorarà el de francès.


La Delegació del Govern a Suïssa ofereix una plaça de pràctiques presencials a la seva oficina de Ginebra. L’estada es podrà realitzar en el període comprès entre el gener i el juny de 2021, tot i que també hi ha la possibilitat de fer-la durant els mesos d’estiu. La dedicació mínima serà de 20 hores setmanals; l’horari, de matins, i la durada màxima, de tres mesos (establerta per la legislació suïssa).

El candidat o candidata participarà en l’activitat habitual de la Delegació i se li assignarà un projecte –adaptat al seu perfil i a les necessitats del moment– al qual dedicarà la major part del seu temps. Així doncs, adquirirà una visió transversal de la tasca de la Delegació i, a més, aprendrà a gestionar un projecte. Se li demanarà un nivell alt d’anglès i es valorarà el domini del francès.

Tots els detalls del perfil requerit i de l’oferta es poden consultar en aquest enllaç.

Les pràctiques no seran remunerades, però la persona seleccionada podrà optar al finançament del programa Swiss-European Mobility Programme (SEMP), que subvenciona les estades d’estudiants europeus amb ajuts de fins a 440 francs suïssos al mes.

Les persones interessades a presentar candidatura han de posar-se en contacte amb la Gestió d’Intercanvis de la seva Facultat o Escola per saber quin tipus de pràctiques pot realitzar en el marc dels seus estudis i els tràmits acadèmics a seguir en cas de ser acceptat/da.

A continuació, han d’enviar d’enviar una carta de motivació i el CV a l’adreça geneve@gencat.cat. La data límit per enviar les sol·licituds és el 13 de novembre de 2020. Es recomana especificar el període de pràctiques desitjat i el nivell d’anglès i de francès en el cos del missatge o a la carta de motivació.

Les pràctiques en delegacions del Govern de Catalunya a l’estranger s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

 
Anar a Notícies
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona