Presentació: Informe sobre la situació de l'Administració de Justícia a Catalunya 2018
Justicia 15.05.2019  -  El dia 20 de maig es presentaran  els informes de l’Observatori Econòmic i Social de la Justícia (Càtedra UAB-CICAC):“INFORME SOBRE LA SITUACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA A CATALUNYA 2018”. Aquest primer Informe serà presentat per la degana de la Facultat de Dret de la UAB, Esther Zapater

D'altra banda, es presentarà l'Informe "ACOMPANYANT LA SEGONA OPORTUNITAT" presentat per Stefan van Hemmen, vicedegà d'Estudis de Postgrau i Internacionalització de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, autor de l'informe.

La sessió tindrà lloc a la Sala Macaya (Passeig de Sant Joan nº 108) a les 11:00 h del dilluns 20 de maig 2018 a Barcelona. Cal confirmar assistència a: suport@cicac.cat

La Càtedra UAB-CICAC “Observatori social i econòmic de la justícia” és un centre universitari creat mitjançant el Conveni de col·laboració signat el 22 de gener de 2015 entre el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’Observatori té com a objectius la realització d’informes anuals sobre el funcionament de l’administració de justícia a Catalunya, l’anàlisi de l’impacte econòmic i social de les reformes legislatives, i l’estudi monogràfic sobre qüestions d’especial rellevància per a la prestació eficaç del servei públic de la justícia. Els resultats d’aquests treballs de recerca, fruit de la col·laboració entre acadèmics i professionals del dret, es publiquen i difonen, i es poden consultar en a aquesta web. També es presenten als diferents actors implicats en l’Administració de justícia, i són objecte de seminaris i jornades amb especialistes de diverses disciplines i operadors jurídics per tal de ser analitzats i debatuts.
 

Invitació: INFORME SOBRE LA SITUACIÓ DE L'ADMINISTRACIÓ DE JUSTÍCIA A CATALUNYA 2018
 
Anar a Notícies
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona