Convocatòria de 15 places del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
imatge_becadogc 09.10.2018  -  El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia, ha convocat 15 beques de col·laboració per estudiants de criminologia, psicologia, sociologia, pedagogia, biblioteconomia, econòmiques, empresarials, polítiques, dret... o altres matèries que siguin d’interès per a l’organització.
 El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia, ha convocat 15 beques de col·laboració amb l’entitat per al present exercici . L’oferta està dirigida a alumnes de criminologia i dret, entre d’altres matèries que siguin d’interès per a l’organització.

 

Els seleccionats per a l’ajut hauran de desenvolupar estudis, treballs i tasques d’assistència i suport relacionades amb els diferents àmbits d’actuació del Centre. Les bases i la convocatòria de les beques estan publicades al DOGC. El termini per a presentar les corresponents sol·licituds va començar el passat 4 d’octubre i s’allargarà fins el dia 25 del mateix mes a les 14:00.

 

La convocatòria del total de 15 places respon a la necessitat de personal per a modalitats com la formació en matèries pròpies del centre (9 places), tasques d’investigació en l’àmbit de l’execució penal (3 places), matèries de gestió econòmica i administrativa (2 places) i una en biblioteconomia i documentació (1 plaça).

 

Des de la Facultat de Dret us animem a participar a la fase de selecció. Molta sort!


 
Anar a Notícies
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona