Presentació del llibre 'La docencia del derecho con perspectiva de género'
Facultat de Dret 05.04.2018  -  Les ponències de la jornada "Com expliquem dret amb perspectiva de gènere(s)?" han estat recollides en un volum que serà presentat el 12 d'abril, en un acte on també es retrà homenatge a les professores Esther Morón i Alejandra de Lama, que ens han deixat darrerament.
El 12 d'abril, a les 17 h, l'aula magna de la Facultat de Dret acollirà l'acte de presentació del llibre La docencia del derecho con perspectiva de género (Dykinson), que ha estat coordinat per María Jesús Espuny i Esther Zapater, professores del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques. Aquesta publicació recull les ponències de la jornada "Com expliquem dret amb perspectiva de gènere(s)?", organitzada el mes d'octubre passat pel Centre d'Estudis i de Recerca "Dones i Drets" i l'Observatori per a la Igualtat de la UAB.

La jornada va tractar sobre el vessant de gènere en la formació jurídica, la política legislativa o les resolucions judicials, entre d'altres àmbits. Va servir també per donar visibilitat a l'activitat de professores i professors de la Facultat en relació a la introducció de la perspectiva de gènere en les disciplines acadèmiques que imparteixen.

La presentació comptarà amb les intervencions de la secretària general de la UAB, Cristina Riba; de la vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno; de la directora de l'Observatori per a la Igualtat, Joana Gallego; i de la professora Zapater com degana de la Facultat. A l'acte, a més, es retrà homenatge a Esther Moron i a Alejandra de Lama, professores del centre que ens han deixat darrerament. Hi intervindran els seus directors de tesi, Fermín Morales i María del Carmen Gete-Alonso, respectivament. Després de la presentació, serà inaugurada l'exposició "Presència d'absències: in memoriam", que es podrà visitar a la Biblioteca de Ciències Socials i que està dedicada, igual que el llibre, a les professores Morón i De Lama.
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona