Laura Feliu, nova degana de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
Laura Feliu 23.02.2018  -  Laura Feliu, professora titular de Relacions Internacionals, ha estat elegida com a nova degana de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB.

La Junta de Facultat ha escollit la Dra. Laura Feliu Martínez com a nova degana de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB. La Dra. Feliu substitueix el Dr. Joan Botella, catedràtic del Departament de Ciència Política i de Dret Públic i degà de la Facultat des de l’any 2011.

Completen el nou equip del Deganat Àlex Casademunt (Secretari de Facultat), Agustí Bosch (vicedegà d'Ordenació Acadèmica), Francesc Serra (vicedegà d'Intercanvis i Relacions Institucionals), Maria del Mar Griera (vicedegana de Professionalització i TFG), Olga Serradell (coordinadora del Grau de Sociologia i dobles graus), Oriol Costa (coordinador del Grau de Relacions Internacionals), Gabriel Colomé (coordinador del Grau de Ciència Política), Pilar Carrasquer (coordinadora dels Programes de Màster) i Roser Nicolau (coordinadora d'Economia i Serveis).

Laura Feliu és professora titular de Relacions Internacionals a la Facultat i coordinadora de la línia de Relacions Internacionals del Doctorat ‘Politics, Policies and International Relations’.

Ha treballat i publicat àmpliament sobre les relacions internacionals de la regió MENA, la promoció internacional dels drets humans i la política exterior espanyola. També ha estat investigadora visitant en diversos instituts d'investigació internacionals, com la Graduate School on International Studies de la Universitat de Denver (EUA); l'Institut de Recherche et d'Etudes sur le Monde Aarabe et la Mediterranée (IREMAM) a Aix-en-Provence (França); l'Institute for the Study of Human Rights a la Universitat de Colúmbia (EUA) o el Centre d'Estudis Estratègics de la Universitat Mohamed V de Rabat (Marroc).

Actualment codirigeix, juntament amb el professor Ferran Izquierdo, el projecte HAR2016-77876-P 'Dinámicas y actores transnacionales en Oriente Medio y Norte de África (MENA)' (2017-2020), finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat espanyol. També ha participat en el projecte Marie Curie International Research Staff Exchange Scheme: SPRINGARAB (FP7-PEOPLE-2012-IRSES). 

Més informació: Eleccions Deganat Facultat 2018

 

 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona