El nou número de la Revista Anàlisi ja està disponible a Internet
Nou número d'Anàlisi 23.07.2013 Divulgació  -  El número 47 de la revista científica Anàlisi. Quaderns de Comunicació i Cultura ja està disponible a la seva pàgina web. La publicació, oberta al públic en el seu format digital, conté articles científics referits als diferents àmbits de les ciències de la comunicació.

En aquest darrer número de la revista es publiquen treballs especialitzats, realitzats per acadèmics i experts en diferents matèries de la comunicació com els processos de convergència comunicativa, la cinematografia, la construcció de les identitats, etc.

Els nous articles que actualment es poden consultar a la pàgina web de la Revista Anàlisi són els següents:
 
1. La identitat dels periodistes espanyols, entre l'ideal i la realitat. Anàlisi de les intervencions parlamentàries realitzades en el Congrés dels Diputats en 1994 y 2004, per por Juan Carlos Suárez Villegas y Eva Jiménez.

2. Règim de regulació comunicativa i aproximació mediàtica a actors polítics: proposta de dimensions per al seu anàlisi, per por Abel Somohano Fernández.

3. Concentració de la distribució cinematogràfica a Espanya, per por Alejandro Pardo y Alfonso Sánchez-Tabernero.

4. Concentració i pluralisme en el nou escenari audiovisual espanyol. Anàlisi de l'absorció de la cadena Cuatro per Telecinco, per por José Vicente García Santamaría y  José Fernández-Beaumont Fernández.

5. Processos de convergència comunicativa en las fonts d'informació: una visió des dels gabinets de premsa, per por Sonia González Molina.

6. Models de dones fàl·liques del postfeminisme mediàtic: Una aproximació a Millenium, Avatar i The Hunger Games, per por Asunción Bernárdez Rodal.
 
Tots els articles ofereixen una visió analítica i aporten debats crítics sobre diferents aspectes del camp de la comunicació, mantenint els criteris de qualitat de números anteriors.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Segueix l'actualitat de la Universitat
Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació
Edifici I
08193 Bellaterra
(Campus UAB,
Cerdanyola del Vallès)
@periodismeuab
TEL +34 93 581 15 45
d.periodisme@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona