Admissió Màster en Direcció
IMG_MasterDirecció 28.04.2020 Formació  - 

Ja està obert el període d’admissió del Màster en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa.


El Màster Oficial en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa ha obert el període d’admissió. Aquesta formació especialitzada està reconeguda per la Generalitat de Catalunya i es dirigeix a professionals de l’educació que vulguin ampliar i adquirir les competències necessàries per a la direcció i gestió de centres educatius i formatius. 

El programa, amb un clar enfocament cap a l’anàlisis i la promoció de la innovació, neix fruit de la necessitat de dotar els professionals del camp de l’educació de competències que els permetin desenvolupar eficientment la direcció i lideratge de centres educatius. El màster també es dirigeix a altres professionals que desenvolupen activitats de gestió en l’àmbit de formació o d’institucions socioculturals amb un enfocament educatiu. 

Els objectius del programa són:

  • Analitzar críticament i avaluar el marc normatiu i les directrius administratives i econòmiques que regulen el funcionament de les institucions educatives.
  • Promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats de directius de centres educatius, relacionats amb les necessitats de la seva pràctica professional, els requeriments del context immediat i del sistema educatiu.
  • Utilitzar eficaçment els procediments i les eines pròpies de la funció directiva i del lideratge en les organitzacions educatives.
  • Elaborar una síntesi personal del conjunt del programa plasmant en projectes de direcció.

Per a més informació sobre el Màster i el procés l’admissió, cliqui aquí

 

Correu electrònic  Departament de Pedagogia Aplicada
 
Anar a Notícies
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona