Màster Oficial de Direcció de Centres per a la Innovació Educativa
IMG_MasterOficialDireccio 04.03.2020  -  Obert el període de matrícula per al curs 2020-2021 al Màster Oficial en Direcció de Centres per a la Innovació Educativa.
La UAB ja ha obert el període de preinscripcions i matrícules per als màsters oficials que s’impartiran el proper curs 2020-2021. En l’àmbit de la organització dels centres educatius, des de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional, s’ofereix el màster de “Direcció i Gestió de Centres Educatius”.

El màster universitari de Direcció i Gestió de Centres Educatius està enfocat a formar als professionals per a desenvolupar la tasca directiva en una institució educativa. El Màster està homologat pel Departament d’Educació per l’exercici de la funció directiva (Art. 27.2 Decret 155/2010 de 2 de novembre), tracta de donar resposta a les necessitats formatives dels professionals de l’educació en el camp de la innovació i la qualitat educativa, responent també als requeriments imposats per la normativa catalana.
El Màster és el resultat d’anys d’experiència en el desenvolupament de projectes de formació directiva d’àmbit local i internacional, en modalitats semipresencials i virtuals, amb metodologies noves, tots dirigits a proporcionar els coneixements i desenvolupar les competències associades a la direcció, gestió i administració d'institucions educatives, tant de l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.

Per a més informació sobre el Màster de Direcció i Gestió de Centres educatius:
http://bit.ly/38dTeha
 
 
Anar a Notícies
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona