Oriol Marquet obté una beca Marie Curie
Marie_Curie_Oriol_Marquet 08.10.2019 Beques i Ajuts  -  Després d'una llarga estada als Estats Units l'Oriol torna al Departament de Geografia a través d'una de les ajudes europees individuals més prestigioses per investigar i facilitar la transició d'investigadors avançats a posicions permanents. Felicitats!

L’objectiu d'aquestes beques individuals és millorar el potencial creatiu i innovador d’investigadors experimentats, que desitgen diversificar la seva competència individual en termes d’adquisició d’habilitats mitjançant formació avançada, mobilitat internacional i intersectorial.

Les beques individuals ofereixen oportunitats a investigadors de qualsevol nacionalitat per adquirir i transferir nous coneixements i treballar en la investigació i la innovació a Europa (Estats membres de la UE i països associats Horitzó 2020) i més enllà. L’esquema dóna suport sobretot al retorn i (re) integració d’investigadors europeus de fora d’Europa i dels que han treballat anteriorment aquí, així com d’investigadors desplaçats per conflictes fora de la UE i els països associats a Horitzó 2020. També promou el reinici de carrera d’investigadors individuals que mostren un gran potencial.
Correu electrònic  Departament de Geografia
 
Anar a Notícies
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona