La UAB és la 13a universitat del món en el Times Higher Education Young University Rankings
THE under 50 07.06.2018  -  La UAB se situa en la posició 13 del món en el rànquing, que classifica les 250 millors universitats de 50 anys o menys per la seva qualitat docent, la investigació, les citacions, la internacionalització i la transferència.
L’edició d’enguany del rànquing THE 150 under 50, ara anomenat Times Higher Education Young University Rankings, que classifica les 250 millors universitats del món de 50 anys o menys, situa la Universitat Autònoma de Barcelona en la posició 13, tot avançant 5 posicions respecte l’edició anterior, i és la segona de l’Estat per darrere de la Universitat Pompeu Fabra, en la posició 11.

El rànquing està encapçalat per la Hong Kong University of Science and Technology, l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne i la Nanyang Technological University de Singapur.

La classificació aplica els mateixos indicadors que el rànquing general THE World University Rankings, avaluant-ne un total de 13 sobre la qualitat de la docència i de la recerca, el nombre de citacions dels articles científics, la internacionalització, així com la transferència tecnològica, a partir dels ingressos procedents de convenis amb empreses. La metodologia, però, s’ha recalibrat lleugerament tot disminuint el pes de la reputació de la universitat, per tal de reflectir les característiques especials de les universitats més joves.
 
Més informació:
Times Higher Education Young University Rankings
 
Anar a Notícies
 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona