L' Altra Ràdio "Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC"
Moment en que Cinto Niqui reb el trofeu 25.03.2022  - 

L’Altra Ràdio de Ràdio 4 (RTVE a Catalunya) va rebre el “Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC” .


Dilluns passat, L’Altra Ràdio de Ràdio 4 (RTVE a Catalunya), dirigit i presentat per Cinto Niqui, va rebre el “Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC” de La 27ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Aquest premi és el més important que atorga el sector professional de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, a Catalunya. Cinto Niqui és professor associat del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l’any 1992, i forma part de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom UAB).

A l’any 2019 L’altra ràdio va rebre el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Radiodifusió, concedit per la Generalitat de Catalunya. En els seus 42 anys d’emissió, el programa ha rebut 9 premis dels sectors radiofònics, periodístics i de les TIC.

En el seu discurs, Niqui, després de l'agraïment, va tornar a demanar la creació a Catalunya del Museu de la Ràdio que podria ser el primer museu nacional digital de la Generalitat de Catalunya. A més, va anunciar el projecte de l'Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, creat per l'Institut de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom UAB) i la Biblioteca Hemeroteca General de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

 

En aquesta temporada el programa s'emet per Ràdio 4 el dimecres, a les 14:05 hores i els diumenges, a les 16:05 hores (en repetició). Els podcasts es poden escoltar a:  http://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/

 

 

Més informació
Premiat el programa L'Altra Ràdio del professor Cinto Niqui
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona