Dr. Josep └ngel GuimerÓ lidera un projecte I+D+i
Dr. Josep └ngel GuimerÓ lidera un projecte I+D+i 02.05.2019 El departament  -  “Plataformas del audiovisual y juventud: contenidos, estrategias empresariales y percepción de la audiencia”

El professor del Departament Dr. Josep Àngel Guimerà i el Dr. Miguel Ángel Casado (Universitat Politècnica de València) lideren un equip de 7 investigadors de 5 universitats espanyoles entre els quals hi ha els membres del Departament Dra. Montse Bonet i Dr. Carles Llorens. El projecte, que porta com a títol “Plataformas del audiovisual y juventud: contenidos, estrategias empresariales y percepción de la audiencia”, ha estat seleccionat en la convocatòria Proyectos I+D+i «Retos Investigación» 2018.

La investigació analitza les estratègies dels tres grans operadors estatals de televisió (Mediaset, Atresmedia i RTVE) per captar audiències joves a traves de plataformes audiovisuals. La recerca es centra en les plataformes PlayZ, MTMAD y Flooxer. S'analitzaran els continguts que contenen, s'entrevistarà els seus responsables per identificar estratègies i es recollirà la recepció entre els joves espanyols. El disseny de recerca és qualitatiu i combina l'entrevista en profunditat, l'enquesta i el focus grup.

L’objectiu és tenir una imatge de com els operadors tradicionals de televisió s'apropen a les audiències joves a través d'Internet i quina recepció té aquesta oferta entre la seva audiència potencial. Els resultats esperats inclouen la generació de coneixement tant sobre les empreses com sobre els hàbits i consums juvenils.
 
Anar a NotÝcies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicaciˇ Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41║29.952' - E2║06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona