Els exalumnes de Comunicació Audiovisual, Joan Paüls i J. A. Moreno, presents a les Jornades de Portes Obertes
Els exalumnes Joan Paüls i J. A. Moreno presents a les Jornades de Portes Obertes 08.02.2018 El departament  -  El dia 8 de febrerEls joves cineastes, de 24 i 27 anys, no han perdut el temps. La seva creixent carrera cinematogràfica des que van acabar els estudis de Comunicació Audiovisual a la UAB el 2015 ha cridat l’atenció al professorat universitari, que els ha convidat a venir per parlar de la seva productora, la seva experiència cinematogràfica i el valor dels estudis. Moreno i Paüls van fer les xerrades a les Jornades de Portes Obertes de la Facultat de Ciències de la Comunicació el passat dijous 8 de febrer, on milers d’alumnes es reuneixen per decidir el seu futur.

En tres sessions diferenciades i més de 300 alumnes, el José Antonio i el Joan van parlar dels seus projectes, de cinema, de llenguatge audiovisual i de les múltiples accions i opcions que aquest sector ofereix pels qui s’hi volen iniciar.

També van projectar algunes mostres dels seus treballs més importants en forma de curtmetratges i videoclips, per encoratjar els joves a seguir els seus passos i a llançar-se a rodar projectes des de bon començament en un món sense receptes, sense pautes i sense fórmules d’èxit.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat
Edifici I. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra - Spain - N41º29.952' - E2º06.277'
+34 93 581 15 88 / 30 29
d.com.audiovisual@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona