XVII Jornada científica del departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Cartell de la XVII Jornada científica del departament de Bioquímica i Biologia Molecular 15.06.2021  - 

Des de la Direcció del Departament us donem la benvinguda a la XVII Jornada Científica del Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular, tot agraint-vos la vostra presencia i contribució a l'acte en aquests moments tant especials.


Així, i després de la forçada cancel·lació del passat any, les diferents Unitats Departamentals, el personal adscrit als Instituts i Centres de Recerca, així com els doctorands del programa de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina ens tornem a retrobar en una Jornada que ja forma part de la historia del Departament. Enguany, tanquem les Jornades de Biorecerca – UABio que es realitzaran al llarg de la setmana a la Facultat de Biociències amb el Dept. de Genètica i Microbiologia, el Dept. de Biologia Animal, Vegetal i Ecologia, el Dept. de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia i finalment el nostre Departament.

Volem que la Jornada, una vegada més, sigui una plataforma efectiva per a la comunicació i debat de la nostra recerca, idees i projectes. En aquest sentit, els esforços per apropar l’esdeveniment al seu format més presencial han estat ingents per part de tothom. Esperem que això serveixi per facilitar la interacció amb els companys i l’establiment de noves col·laboracions, tant amb els grups del Departament com amb altres grups de recerca de l’àmbit de Biociències i Biomedicina, tot donant una visió global del nostre potencial científic.

Desitgem que la Jornada us sigui ben profitosa!

Assumpcio Bosch, Jose Ramon Bayascas, Monica Lluch i Montserrat Godia
Directora, Secretari Acadèmic, Gestora, i Secretària del Departament

ACCÉS A LES CONFERÈNCIES

SALA D'ACTES: ORALS, PLENÀRIA I SHORT TALK SESSIONS 1 (BIOCHEMISTRY OF THE NERVOUS SYSTEM) i 3 (CANCER AND CELL SIGNALING)

SALA DE GRAUS: SHORT TALK SESSIONS 2 (STRUCTURE, BIOINFORMATICS AND BIOTECHNOLOGY) i 4 (METABOLISM, PATHOLOGY AND GENE THERAPY)

Més informació
Llibre d'abstracts BQBM 2021
 
Anar a Notícies
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona