Diplomatura i Cursos de Postgrau en Clínica Equina
Curs Medicina Interna Equina 12.12.2018 Formació  - 
Us informem de la nova edició 2019-2020 de la Diplomatura i Cursos de Postgrau en Clínica Equina:

La formació de postgrau en clínica equina que ofereix la UAB té com a objectiu donar la possibilitat als veterinaris que treballen amb cavalls d'adquirir i actualitzar coneixements en diferents especialitats de la clínica equina. Ofereix una docència clínica i teòrica de qualitat, duta a terme per professionals amb àmplia experiència universitària i clínica, que majoritàriament són especialistes europeus i/o americans en la seva disciplina.

El format dels cursos és pràctic i interactiu. El programa revisa alguns conceptes de base sobre els diferents temes tractats, fent a continuació èmfasi en les novetats diagnòstiques i terapèutiques.
Aquesta formació de postgrau està destinat a joves veterinaris que vulguin especialitzar-se en el camp de la clínica equina o bé a professionals amb experiència que vulguin actualitzar i millorar els seus coneixements.
 
Podeu trobar més informació sobre els diferents cursos a la documentació adjunta al final d'aquesta pàgina.
---------------------
La formación de postgrado en clínica equina que ofrece la UAB tiene como objetivo dar la posibilidad a los veterinarios que trabajan con caballos de adquirir y actualizar conocimientos en diferentes especialidades de la clínica equina. Ofrece una docencia clínica y teórica de calidad, llevada a cabo por profesionales con amplia experiencia universitaria y clínica, que en su mayoría son especialistas europeos y/o americanos en su disciplina.

El formato de los cursos es práctico e interactivo. El programa revisa algunos conceptos de base sobre los diferentes temas tratados, haciendo a continuación hincapié en las novedades diagnósticas y terapéuticas.

Esta formación de posgrado está destinado a jóvenes veterinarios que quieran especializarse en el campo de la clínica equina o bien a profesionales con experiencia que quieran actualizar y mejorar sus conocimientos.
 
Podéis encontrar más información sobre los diferentes cursos en la documentación adjunta al final de esta página.

Info matrícula

Més informació
Información Posgrado Clínica Equina UAB
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Medicina i Cirurgia Animals
Edifici V 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 21 53
FAX +34 93 581 33 25
d.med.cirurgia.animal@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona