Maite Martín, a l'organisme que acredita les facultats de Veterinària d'Europa
Maite Martín, elegida representant d'Espanya i Portugal EAEVE 09.12.2020  - 

Maite Martín, degana de la Facultat de Veterinària de la UAB des de l’any 2016 i actual Presidenta de la Conferencia de Decanos y Decanas de Facultades de Veterinaria Españolas (CDFVE), serà el nou membre representant de la zona 2 a l'Executive Comittee de l'EAEVE (European Association of Establishments for Veterinary Education).


Maite Martín Ibañez, degana de la Facultat de Veterinària de la UAB des de l’any 2016 i actual Presidenta de la Conferencia de Decanos y Decanas de Facultades de Veterinaria Españolas (CDFVE) , ha estat elegida per representar a les facultats de veterinària de la zona 2 a  la Executive Comittee (Excom) de la EAEVE (European Association of Establishments for Veterinary Education), organisme reconegut per l’Associació Europea per l’Avaluació de la Qualitat en l’Ensenyament Superior (ENQA), per avaluar la qualitat dels estudis de veterinària que s’imparteixen a Europa. 

La ExCom està formada pel President o Presidenta de la EAEVE i un representant de cadascuna de les 8 zones geogràfiques en les que actualment es troben classificades les diferents facultats membres de la  EAEVE. La zona 2, formada per Espanya i Portugal, inclou un total de 17 facultats de veterinària (11 espanyoles i 6 portugueses). Els representants de cadascuna de les zones geogràfiques són elegits pels membres que formen part d’aquestes zones i el seu mandat és de dos anys. Maite Martín substitueix a l’antic representant, Pedro Lorenzo, exdegà de veterinària de la Universitat Complutense de Madrid. 

Les substitucions en els membres representants de les diferents zones geogràfiques es fan oficials en la reunió anual de la General Assambly de la EAEVE. La reunió d’aquest any estava prevista pel juliol 2020, però es va veure posposada a causa de l’actual situació de pandèmia. Finalment, la reunió va tenir lloc el passat 3 de desembre de forma telemàtica. 

La EAEVE va ser fundada el 1988 a Maisons-Alfort (França), iniciant les seves activitats administratives a Brussel·les (Bèlgica), traslladant-se a finals de 2007 a Viena (Àustria) on es troba actualment. La EAEVE té la visió de ser una autoritat d'acreditació oficial per a les Facultats de Veterinària d'Europa, havent estat acreditada per l'ENQA el 2018. Té com a missió la d'avaluar i promoure el desenvolupament de qualitat de les facultats de veterinària i l'ensenyament que allà es realitza. 
 

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39
d.b.cel_lular@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona