Patri Vergara rep el premi a l'educació de FELASA
Patri Vergara 30.11.2018  -  Entre els premis atorgats per la Federació Europea d'Associacions de Ciència de l'Animal de Laboratori amb motiu del seu quarantè aniversari, la catedràtica de fisiologia de la Facultat de Veterinària Patri Vergara ha rebut una distinció per la seva tasca docent i visió pedagògica.
Patri Vergara, catedràtica del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia de la UAB, ha rebut el premi a l'educació de la Federació Europea d'Associacions de Ciència de l'Animal de Laboratori (FELASA). Li ha estat concedit en agraïment a la seva tasca docent en el desenvolupament de cursos i programes educatius i també en reconeixement a la seva visió pedagògica en el camp de la ciència de l'animal de laboratori. En la celebració dels quaranta anys d'existència de la federació, FELASA ha volgut premiar persones destacades en aquest àmbit.
 
Vergara, catedràtica de fisiologia de la Facultat de Veterinària, coordina els cursos de formació per a investigadors usuaris d'animals d'experimentació i altres finalitats científiques de la UAB (que aquest curs acadèmic arribarà a la cinquantena edició), i imparteix el Màster en Laboratory Animal Science and Welfare i el primer Certificate in Laboratory Animal Science and Medicine reconegut per VetCEE (Veterinary Continuing Education in Europe). És, a més, autora de més de vuitanta publicacions científiques a revistes indexades i de més de dues-centes comunicacions a congressos, simposis i capítols de llibres.

Ha estat coordinadora del comitè d'acreditació de FELASA i va ser fundadora de la Sociedad Española para las Ciencias del Animal de Laboratorio, de la qual en va ser presidenta (2007-2009). El 2011 va ser escollida presidenta de l'International Council for Laboratory Science, la primera dona en ocupar aquesta posició. Va ser cofundadora de l'European College for Laboratory Animal Medicine i, el 2014, va ser nomenada representant d'Espanya a l'European Platform for Education and Training in Laboratory Animal Science.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia
Edifici M, Avinguda de Can Domènech
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 18 39
d.b.cel_lular@uab.cat
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona