"IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya" organitzada pel Grup de Recerca MIRAS
IX Jornada sobre interpretació als serveis públics a Catalunya 30.04.2021  - 

La IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya, organitzada pel grup de recerca MIRAS, se centrarà en la interpretació professional i la no professional als serveis públics.


"IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya" organitzada pel Grup de Recerca MIRAS

La IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya, organitzada pel grup de recerca MIRAS, se centrarà en la interpretació professional i la no professional als serveis públics. Se celebrarà virtualment el dijous 27 de maig, si bé les inscripcions estaran obertes fins al 21 de maig.

El dijous 27 de maig, el grup de recerca MIRAS (Mediació, Interpretació i Recerca en l’Àmbit Social), celebrarà la IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya, amb el títol de Dues realitats paral·leles: Interpretació professional i no professional als Serveis Públics. Serà completament virtual i la inscripció, gratuïta, es pot fer fins al 21 de maig a través de l’enllaç següent: Inscripció

Marta Arumí, investigadora del grup MIRAS, inaugurarà l’acte a les 16:00h i donarà pas a una conferència de la professora Rachele Antonini, de la Universitat de Bologna, que porta per títol Child Language Brokering: past, present and future research of an invisible practice. Posteriorment, les investigadores Mariana Orozco, Aran Romero i Gema Rubio presentaran el projecte  ILM.

A continuació, les investigadores Sofía García i Mireia Vargas  presentaran el projecte EYLBID, un projecte en curs, finançat pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea i en el qual participen les universitats de Bologna (Itàlia), Open University (Regne Unit), Northhampton (Regne Unit), Leibniz Universität Hannover (Alemanya) i l’empresa Kaneda Games.

La jornada es clourà amb una taula rodona, moderada per Anna Gil i Begoña Ruiz de Infante, en la qual participaran Mireia Rosés, Responsable tècnica d’Acollida i Integració i de Cooperació del Consell Comarcal d’Osona, Jacobo Martín, Responsable del Servei de Traducció i Mediació Intercultural de l’Ajuntament de Barcelona i Sushan Qu, intèrpret de xinès.

PROGRAMA "IX Jornada sobre Interpretació als Serveis Públics a Catalunya"

PROGRAMA

 

 
Anar a Notícies

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental

Horari secretaria:
dilluns - dijous: de 11:00 a 13:30 i de 15:00 a 16:00
divendres: de 11:00 a 13:30
juliol: de 11:00 a 13:30
agost: tancat

Edifici K
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 27 61
FAX +34 93 581 27 62

d.traduccioarrobauab.cat

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona