Konrad Eiler, distingit per l'Acadèmia Europea de Tecnologia de Superfície
Konrad Eiler 03.03.2021  - 

L'estudiant de doctorat, que desenvolupa la seva tesi al Departament de Física sota la direcció d’Eva Pellicer i Jordi Sort, ha guanyat el Schwäbisch Gmünd Prize for Young Scientists que atorga l’EAST.


Konrad Eiler, estudiant de doctorat del Grup of Smart Nanoengineered Materials and Nanomagnetism (GNM3) del Departament de Física, ha estat guardonat amb el premi Schwäbisch Gmünd Prize for Young Scientists en l’edició de 2021, que atorga anualment l’Acadèmia Europea de Tecnologia de Superfície (EAST) a joves científics amb excel·lència en l’àmbit de tecnologia de superfícies.

Eiler desenvolupa el seu doctorat sota la direcció dels professors Eva Pellicer i Jordi Sort. Finançada per la Unió Europea, la seva recerca s’enfoca en materials catalitzadors destinats a l’àmbit de l’energia verda, i en concret en la producció aliatges metàl·lics nanoestructurats per electrodeposició, que es podran utilitzar en aplicacions com ara la pila de combustible.

Konrad Eiler ha rebut la distinció pel seu estudi de capes nanoporoses d’un aliatge níquel-platí, la seva síntesi per electrodeposició, la seva caracterització i finalment la seva aplicació com a catalitzador per produir hidrogen de forma senzilla.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Totes les notícies de la Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Física

Edifici C
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 21 77
FAX +34 93 581 21 55
Secretaria
d.fisica@uab.cat
Direcció
direccio.d.fisica@uab.cat


 

 

 

2022 Universitat Autònoma de Barcelona