Quarta edició del Festival "10 a la menos 9"
Dimensio Nano 08.04.2019  -  La Facultat de Ciències, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB/CNM), es tornen a sumar al Festival de Nanociència i Nanotecnologia "10 a la menos 9" el proper 11 d'abril.
El Festival "10 a la menos 9" és una activitat de divulgació de la Nanociència i la Nanotecnologia dirigida a alumnat de secundària a partir de 4t d'ESO.

El Campus de Bellaterra de la UAB torna a ser una de les seus del Festival de Nanociència i Nanotecnologia "10 a la menos 9", que també conta amb seus a Barcelona, El Entrego, Madrid, Sevilla, Málaga, València, Beasáin, Osca, Orihuela i Saragossa.

Les activitats al Campus de Bellaterra es repartiran entre els quatre centres que hi participen: La Facultat de Ciències de la UAB, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB/CNM).

El programa inclou visites guiades a tots els centres, on els estudiants podran realitzar experiments demostratius i dialogar amb el personal investigador d'aquests centres.

De la mateixa manera, es realitzarà la taula rodona "Per què estudiar nanociència? Pregunta-li-ho a un/a nanotecnòleg/a. En aquesta activitat, graduats en Nanociència i Nanotecnologia explicaran la seva experiència formativa i la seva activitat laboral actual.

Finalment, la Dra Marta Mas-Torrent del ICMAB-CSIC oferirà la conferència "Electrònica flexible i nano", que, a més de parlar sobre electrònica flexible a escala nanomètrica, introduirà conceptes bàsics en nanociència i nanotecnologia.

Descarrega el programa complet.
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Notícies de la UAB
Totes les notícies de la Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Física
Edifici C
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 21 77
FAX +34 93 581 21 55
Secretaria
d.fisica@uab.cat
Direcció
direccio.d.fisica@uab.cat

 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona