Nou projecte europeu Erasmus+ KA2 per al GREIP: DIGITASK4IC
Nou projecte DIGITASK4IC_GREIP 2021 26.03.2021  - 

    


El grup de recerca GREIP de la UAB (Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingües), reconegut com a equip de recerca consolidat per l'AQU des de 2005 (2017 SGR 774) i actualment dirigit per Melinda Dooly de la Unitat de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UAB, és membre d’un nou projecte europeu Erasmus+ KA2 intitulat “Digitizing Pedagogical Task Design for Interactional Competence” (DIGITASK4IC).

El projecte, liderat per Ufuk Balaman (Hacettepe University), té com a objectiu crear una plataforma (DIGITASK) amb una sèrie de productes (un generador digital de tasques didàctiques, un catàleg internacional de tasques, una biblioteca de recursos educatius en accés obert i una aplicació mòbil), per a acostar els formadors de mestres i els mestres de llengua estrangera en formació a l’ensenyament de llengües basat en tasques i al desenvolupament eficaç de tasques didàctiques que fomentin la competència interactiva en L2.

Després del llançament de DIGITASK, la plataforma es millorarà amb paquets metodològics per a l'ensenyament de llengües estrangeres (turc, alemany, francès, espanyol, anglès) basada en seqüències de tasques utilitzant DIGITASK. El resultat final del projecte serà el Mòdul de Capacitació Digital, una eina d'autoaprenentatge per ser utilitzada pels participants. A llarg termini, esperem que DIGITASK tingui un paper central en la formació del professorat, i que s'utilitzi també a les escoles, principalment a través de la transformació dels docents en formació en professors en actiu, i a través dels recursos en línia, inclòs el Mòdul de Formació Digital.

Coordinador principal: Dr. Ufuk Balaman, Hacettepe University, Turquia.

Coordinadora UAB: Dra. Dolors Masats (GREIP)

 

Més informació del projecte europeu Erasmus+ KA2 intitulat “Digitizing Pedagogical Task Design for Interactional Competence” (DIGITASK4IC)

 

Participants: Hacettepe University, Turquia; Mugla Sitki Kocman University, Turquia; Universitat Autònoma de Barcelona, Espanya (grup GREIP); Universitaet Innsbruck, Àustria.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Actualitat UAB
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials

Edifici G-5, despatx G5-115. 08193 - Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Tel: +34 93 581 18 78
d.did.llengua@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona