Exposició "Humberto Rivas. Procés creatiu
Imatge exposició humberto 04.03.2020  -  Del 27 de gener al 6 de març la Sala d'Exposicions UAB, a la planta baixa de l'edifici de Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, acollirà la mostra Humberto Rivas. Procés creatiu, comisariada per José A. Aristizábal i produïda per Cultura en Viu UAB. La part virtual ha estat una iniciativa conjunta de José A. Aristizábal, la Biblioteca d’Humanitats i la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.


 

 


José Antonio Aristizábal -exalumne del nostre Departament- ha comissariat una exposició del conegut fotògraf Humberto Rivas. És una mostra singular i excepcional, ja que en paraules de José Antonio Aristizábal "per primera vegada surten a la llum maquetes, fulls de contacte, proves i apunts que Rivas va realitzar de les seves obres més celebrades" i per tant "ens permet visualitzar el procés creatiu ocult de l'artista-fotògraf que passa desapercebut en la simple visió de les seves fotografies"

Una secció de l’exposició virtual fa referència a la col·lecció particular de llibres de fotografia d’Humberto Rivas, que van ser donats per la seva família a la Universitat Autònoma de Barcelona uns anys després de la seva mort i que actualment es conserven a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

 

Més informació
Enllaç web
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Departament d'Art i de Musicologia
Edifici B Facultat de Filosofia i Lletres
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 70
FAX +34 93 581 20 01
d.art@uab.cat
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona