Besós: a Noble Ecosystem, de DUAE collective, una mirada artística sobre el riu i el seu ecosistema
Noble Ecosystem 24.01.2019 Divulgació  -  L’exposició, comissariada per Arianna Rinaldo i amb el suport tècnic de LFI Leica Fotografie International, és la culminació d’un projecte que ha itinerat per diferents ciutats europees (Amsterdam, Porto, Hamburg i, a Barcelona, al Swab Art Fair.Des de fa dos anys, Duae Collective explora i estudia el riu Besós i el seu ecosistema social, urbà i natural. Aquest projecte artístic multidisciplinari, realitzat a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona, ha generat un gran arxiu en el que han participat diferents agents socials i que, en aquesta última fase, s’ha perfeccionat gràcies a la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) y del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB/UPC).

Com a fruit d’aquest procés de recerca, les artistes de Duae, han creat aquest projecte expositiu que es podrà visitar a l’Espai Zero del Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, des del 24 de febrer fins al 3 de març.

A l’espai expositiu també hi haurà una zona dedicada als més petits, on podran participar activament dels continguts del projecte i situar-se com a espectadors privilegiats. La creació d’aquest espai respon al fet que Duae Collective, artistes visuals i mares a temps complert, han creat el seu propi manifest, Yes, of Course, We Are Mothers, una plataforma que proposa la reflexió i discussió sobre la maternitat i la paternitat en relació al món de l’art.

Més informació:
Ajuntament de Barcelona
DUAE
 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Actualitat UAB
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
UAB Divulga
Revista de divulgació científica de l'Autònoma
Departament d'Enginyeria Química
Escola d'Enginyeria. Edifici Q
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 10 18
d.eng.quimica.biologica.ambiental@uab.cat
 

 

 

2019 Universitat Autònoma de Barcelona