Acreditació Programa de doctorat Politics, Policies and Internacional Relations: Informació Pública
Acreditació Programa de doctorat Politics, Policies and Internacional Relations: Informació Pública 28.06.2022  - 

El Programa de Doctorat Politics, Policies and Internacional Relations es troba en procés d'Acreditació


El Programa de Doctorat Politics, Policies and Internacional Relations es troba en procés d'Acreditació. Una de les fases del procés consisteix en l'exposició pública de l'Autoinforme d'acreditació elaborat pel Comitè d’Avaluació Interna. En compliment amb aquest requisit, l’Autoinforme s’exposa a informació pública durant el període 29 de Juny fins al 6 de Juliol de 2022. Les persones interessades poden posar-se en contacte i enviar observacions a doctorat.ppir@uab.cat (els enllaços al document no són accessibles en la informació pública, d’acord amb la normativa de protecció de dades)

El Programa de Doctorado Politics, Policies and Internacional Relations se encuentra en proceso de Acreditación. Una de las fases del proceso consiste en la exposición pública del Autoinforme de acreditación elaborado por el Comité de Evaluación Interna. En cumplimiento con este requisito, el Autoinforme se expone a información pública durante el período 29 de Junio hasta el 6 de Julio de 2022. Las personas interesadas pueden ponerse en contacto y enviar observaciones a doctorat.ppir@uab.cat (los accesos del documento no son accesibles en la información pública, de acuerdo con la normativa de protección de datos) 

The Doctoral Programme in Politics, Policies and International Relations is in the process of Accreditation. One of the phases of the process consists of the public exposure of the Report of accreditation prepared by the Internal Evaluation Committee. In compliance with this requisite, the Report is exposed to public information during the period June 29 to July 6 2022. Interested persons can contact and send observations to doctorat.ppir@uab.cat  (links in the document are not accessible due to legislation on data protection)

Acreditació Programa de doctorat Politics, Policies and Internacional Relations

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Actualitat UAB
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
Doctorats
Doctorats Ciències Socials
Departament de Dret Públic i Ciències Historicojurídiques
Edifici B
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
TEL +34 93 581 13 00
TEL +34 93 581 48 77
TEL +34 93 581 40 20
TEL +34 93 581 37 65
FAX +34 93 581 20 65
d.dret.public@uab.cat
 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona