Paraules de record i sentit homenatge pel professor i company Jaume Cruz
IMG_jaumecruz_FP 27.01.2021  - 

Us compartim les paraules dels seus companys i amics, que ens fem nostres...

 


Grades buides, focus apagats, aspersors a la gespa. Jaume Cruz, catedràtic emèrit de la Facultat, primer catedràtic en psicologia de l’esport i referent nacional i internacional ens ha deixat.

Gran aficionat al futbol, va fer de la seva passió una professió. Se’n va una gran persona, excel·lent company, amic de tothom i amb un sentit de la responsabilitat i una ètica admirables. En el terreny de joc ens ha deixat un llegat molt important pel Grup d’Estudis de  Psicologia de l’Esport, la Facultat de Psicologia i la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva, ha estat una carrera vinculada a l’esport, la psicologia i la UAB. Va formar part d’una de les primeres promocions d’estudiants de Psicologia a la UAB, va dissenyar i coordinar una de les primeres propostes formatives en psicologia de l’esport, va fer aportacions constants i reconegudes en recerca i, fa només un any va rebre un merescut homenatge multitudinari com a professor emèrit.

De ben segur que tant a ell com a nosaltres ens hagués agradat jugar una pròrroga o que el final del partit hagués estat distint, però tal com ell repetia sovint, val més centrar-se en com l’ha jugat que en quin ha estat el resultat.

Jaume, moltes gràcies per tot aquest llegat que perdurarà en el temps.

En aquest enllaç podeu visionar la conferència íntegra que va impartir Jaume Cruz en el marc del 30è Aniversari del Màster de Psicologia de l’Esport i de l’Activitat Física.

 
Anar a Notícies

Arxiu de notícies

Des de
Fins a
Paraula clau

Actualitat UAB
Les notícies més destacades i l'agenda de la UAB
UAB Divulga
Revista de divulgació científica de l'Autònoma
Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació
Edifici B
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès)
Horari d'atenció a la secretaria:
De dilluns a dijous: Matí de 10:00h a 13:30h. Tardes de 15:00h a 16:30h.
Divendres: Matí de 10:00 a 14:00h. Tarda tancat
Estiu: Matí de 10:00h a 14:00h
TEL +34 93 581 13 77
d.psic.basica@uab.cat
 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona